OM OSS

Et instinkt er en naturlig reaksjon som vekker følelser og utløser en handling. Vi jobber for å vekke følelser for merkevaren din, slik at handlingen skjer hos deg.

I Inztinkt har vi lang erfaring med både markedsføring og forretningsutvikling. Det betyr blant annet at vi forstår dine krav til økt lønnsomhet når du investerer i våre tjenester. Med ekte engasjement og et bredt kontaktnett av dyktige samarbeidspartnere, kan vi tilby tjenester som spenner seg fra strategi til operativ drift av markedsaktivitetene dine.

Vår drivkraft er et genuint ønske om å få frem det beste i folk, bedrifter og deres merkevare. Det er dette som driver oss og som gjør at vi går den ekstra mila for kundene våre.

NINA GUNDERSEN

Kreativ leder og strategisk rådgiver

Glad i raske hester, biler og snowboard. Det blir også fart på sakene når hun jobber med strategisk planlegging, kommunikasjon og design. Nina har erfaring fra retail, e-commerce og fra reklamebyrå. Hun har i mange år jobbet med en av verdens største merkevarer, Apple. Nina har lang erfaring med å utarbeide forretningsplaner og strategier for nye markeder og nye konsepter, blant annet for en av Nordens største nettbutikker. Hun jobber også hands-on med kreative prosesser, innholdsproduksjon (tekst, design, bilder og film) og annonsering i sosiale medier.

TRUDE NILSEN

Daglig leder og strategisk rådgiver

Det lyse strategiske hodet, arbeidsjernet med 20 års erfaring og høy gjennomføringsevne, som hjelper deg å ta rette veivalg og sikrer deg fremdrift. Trude har bred kompetanse innen markedsføring fra byrå- og kundesiden. Hun har jobbet mange år som markedssjef i et av Norges største e-commerceselskaper og har fulgt den digitale utviklingen på nært hold. Nominert til Gullfisken og vinner av sølvfisk for Komplett “Game on” kampanje 2019 og en hederlig 3. plass i YouTube ads Leaderboard Norway i 2016. Utdannet fra Norges Markedshøyskole (BI).

VIL DU JOBBE I ET FANTASTISK TEAM?

Vel, vi ser alltid etter flere fantastiske folk.

DITT NAVN

Rå performance-spesialist

DN (Ditt Navn) utformer og iverksetter digitale kampanjer med bemerkelsesverdig bra innhold, og optimaliserer annonser og budsjetter ved hjelp av sine helt rå analytiske evner. DN er strategisk og operativt ansvarlig for markedsføring på Facebook, LinkedIn, Instagram og Google Ads, skriver utmerkede annonsetekster, tester ut ulike budskap for best mulig resultater, analyserer og måler effekten av kampanjer, og lager supre rapporter til kunder – selvfølgelig med analyse og forslag til endringer. DN gir seg aldri i jakten på de beste resultatene for kunden, og hver gang det kommer nye annonsemuligheter på markedet, jubles det høyt for de nye mulighetene. DN har lang operativ erfaring med Google Ads, Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager, Google Analytics og Google Tag Manager, og et godt analytisk hode som trives med å bruke data for å forbedre leveranser. Siden Inztinkt jobber mye med netthandel, har DN også lang erfaring med digital annonsering for e-commerce. Og for en racer i å sette opp tracking i Google Tag Manager! Nevnte vi forresten at DN digger SEO? Og SnapChat? Og TikTok? Vi kunne fortalt mye mer om DN, men resten av historien må du skrive selv.

DITT NAVN

Wow effect designer

DN (Ditt Navn) er en erfaren og dyktig grafisk designer som er lidenskapelig opptatt av merkevarebygging, design og kommunikasjon, og hvordan dette tas ut på digitale flater. DN brenner etter å skape konseptuelle og visuelle ideer. Og for en kreatør med energi og lidenskap! En virkelig kreativ styrke for utforming av idéer, vil vi påstå. DN er derfor alltid med i våre kreative prosesser, enten det dreier seg om konseptuelle eller visuelle idéer, som nye konsepter for kunder, manus til reklamefilm, navneutvikling eller noe annet gøy. DN designer det meste. Med wow effect, som tidligere nevnt. Og så lidenskapelig opptatt av å utforme visuell kommunikasjon som treffer! DN er nemlig hekta på å skape oppmerksomhet og gi resultater for ønsket atferd hos målgruppen som skal nås. Adobepakken har selvfølgelig DN full kontroll på, men ikke bare det, DN har også lang erfaring med digitale markedsføringsverktøy, og kjenner til alle formater du trenger når du skal markedsføre deg på Google, Facebook, Instagram, SnapChat eller TikTok. Å bygge sterke, visuelle og målrettede konsepter er noe DN virkelig kan, for her utvikles det konsepter, aktiviteter og kampanjer for alle kanaler. Hva som skal stå videre om DN er opp til deg.

Besøk oss

Inztinkt Strategi & Kommunikasjon AS
Hangarveien 21 | 3241 Sandefjord

Kontakt oss

Følg oss

© 2021 INZTINKT STRATEGI & KOMMUNIKASJON AS - PERSONVERN