FILM, FOTO, TEKST & DESIGN

Film, foto, tekst og design er medvirkende til målgruppen din sin oppfatning av deg. Så er det jo slik at deres oppfatning av deg, påvirker omsetningen din.

Film

Entertain me

Film er et sterkt virkemiddel i formidling av budskap, og folk flest foretrekker å se film i stedet for å lese. I Inztinkt har vi lang erfaring i produksjon av reklamefilmer, produktvideoer og animasjoner – og vi deler gjerne idéer med deg om hvordan vi kan formidle ditt budskap på en engasjerende måte.

Foto

Image is everything

Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det. Og ikke uten grunn. Riktig bruk av bilder fanger leserens oppmerksomhet og kan forsterke budskapet ditt. Bilder er også med på å øke synlighet i organiske søk på nett – og originale bilder skaper langt mer engasjement enn bilder fra en bildebank.

Ved å skape en egen fotostil med bildene du bruker, kan du dessuten utgjøre en stor forskjell i visuell kommunikasjon.

Design

Good design is good business

God design er viktig for å fremstå distinkt, skille seg ut i mengden og bli husket. For eksempel skal farger og form på en ny logo gjøre akkurat dette for deg.
God design er god forretning, rett og slett.

Tekst

Attract your audience with words

Selv om bilder kan si mer enn tusen ord, er ord viktige for å få trafikk inn til nettsiden din. Riktige ord på nettsiden din gjør det lettere å finne deg – og velge deg.

Ved å bruke ord som målgruppen din søker etter i innhold og artikler, blir du mer synlig i søkemotorer, samtidig som du fanger interesse og viser kompetanse.

Vi hjelper deg gjerne med å utforme artikler og innhold til nettsiden din.

Besøk oss

Inztinkt Strategi & Kommunikasjon AS
Hangarveien 21 | 3241 Sandefjord

Kontakt oss

Følg oss

© 2021 INZTINKT STRATEGI & KOMMUNIKASJON AS - PERSONVERN